donderdag 4 november 2010

VIA

Willen we niet allemaal maar missen we de moed ervoor om net als de tiananmenman op het Plein van de Hemelse Vrede een colonne tanks tegen te houden. Het ontbreken van van de moed ervoor weerhoudt de meerderheid van ons ervan zich überhaupt voor het algemeen belang in te zetten en pal te staan voor ethische beginselen want de prijs ervoor is altijd veel te hoog. Enkelen doen het wel maar blijven anonieme herinneringen van ons collectieve bewustzijn.
Diegenen die zich niet moedig behoeven in te zetten doordat zij zich VIA een systeem manifesteren en zich daar voor met eer en een vaste goed betaalde baan laten belonen. Die lafaards zijn degenen die in naam van Peter van Walsum http://stanvanhoucke.blogspot.com/2010/11/peter-van-walsum-oud-diplomaat-30.html worden bekritiseerd.

Ik hoop dat deze vlijmscherpe kritiek op deze Peter van Walsum door Stan van Houcke ertoe leidt dat deze voor een Internationale Rechtbank moet verschijnen. Op een internationale gezochte oorlogsmisdadigers lijst komt te staan om zich voor een rechter te moeten verantwoorden voor zijn misdaden. Om tot een afschrikwekkend voorbeeld te worden terechtgesteld in het openbaar voor alle zulks stinkend schuim der mensheid. Voor nu en voor de toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten