maandag 8 november 2010

VIA 3













WEBLOG
HARRY VAN BOMMEL

woensdag 3 november 2010, 17.07 uur – Harry
Categorie: Algemeen

TANJA NIJMEIJER VECHT DOOR












32 REACTIES »



33. Verder commentaar bij het antwoord van Stan van Houcke op dit artikel van Harry van Bommel is overbodig. http://stanvanhoucke.blogspot.com/2010/11/harry-van-bommel-van-de-sp.html
Reactie door Sjuul van Dissel — maandag 8 november 2010 @ 02:08


Deze reactie van mij moet nog beoordeeld worden...?


Symbolisch actievoeren is het handelsmerk van de SP geworden. Bijvoorbeeld in een hesje gestoken een opengewerkt olievat van gesloopte pallets als brandstof voorzien. Door het censuur panel goedgekeurde leuzen roependen in de woestenij van een afgelegen industriegebied symboliseren de woedende arbeiders van tegenwoordig. Voorzover zij nog niet met een burnout in de bijstand zitten.
En als er dan een Nederlandse vrijheidsstrijdster de daad bij het woord voegt op een willekeurige plek op de wereld waar zij zich op dat moment ook maar bevind dan is zij volgens Harry van Bommel een gevangene, een hersens gespoelde jonge vrouw die geen recht heeft op haar eigen mening over en over haar eigen strijdwijze voor wat zij wil bereiken.
En wie in Nederland zich in het Parlement vertegenwoordigd dacht door Harry van Bommel komt bedrogen uit. De SP vertegenwoordigt mij niet meer. Die partij is slechts mijn symbolische vertegenwoordiging.
Mensen zoals Tanja Nijmeijer vertegenwoordigen mij echt. Om zulke mannen en vrouwen als zij zit Nederland hopeloos verlegen. Fascisten als een Geert Wilders stellen hun symbolen heel gemakkelijk tegenover die van de SP. Met alle bijna niet meer omkeerbare gevolgen van dien. Het verkrachten van wat waar is met de leugen.
Leugens om bestwil? Nee. In de echte wereld is er geen plaats voor zogenoemde om bestwil leugens. Een leugen blijft een leugen. De echte reden ervoor is wat een leugen doet. Dat is het fascisme ondersteunen met woord en daad.

En dan wordt je bijdrage/reactie ook nog niet gepubliceerd..?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten